ما را در اینستاگرام دنبال کنید

اعتبار اسنادی

واردات,صادرات,ترخيص کالا,تجارت,بازرگاني,فرآيند ترخيص کالا,ترخيص,شرايط ترخيص کالا,تجارت بين الملل,واردات کالا,سرايط واردات کالا,شرايط صادرات کالا,نحوه صادرات,نحوه واردات,فمرهاي ترخيص کالا

اعتبار اسنادی

مراحل انجام ثبت سفارش کالا

اخذ پروفرما (perfuma invoice) از شرکت فروشنده
چک کردن تعرفه کالا ( commodity tariff ) آگاهی از طبقه بندی کالا
ثبت در سامانه ثبتارش و یا سامانه جامع گمرکی با استفاده از رمز عبور مربوط به دارنده کارت بازرگانی.
اخذ مجوز ورود سازمانی،طبق جدول مقررات صادرات و واردات از سازمان‌های مربوط در خصوص کالاهای مشروط
پرداخت فیش بازرگانی به میزان پنج در هزار ارزش کل پروفورمای کالا،به قیمت نرخ ارز بانکی همان روز
خرید بیمه مناسب از یکی از شرکت های بیمه گر و اخذ بیمه ‌نامه.

ثبت سفارش در بانک واسطه معامله

اطلاعات بیشتر در خصوص اعتبارات اسنادی
اخذ شماره ثبت سفارش و اطمینان از ارسال آن به بانک(در مورد کالاهای با ارز بانکی) و یا گمرک

 

ترخیص انواع کالا از کلیه گمرکات

ترخیص انواع کالا از کلیه گمرکات ؛ حق العمل کاری – اعلام هزینه قطعی

گروه بازرگانی جلیل پور کالاهای وارداتی شما را به دو روش زیر و با انتخاب دلخواه شما ترخیص می نماید

کارگزاری: در این روش،ترخیص کاران شرکت به نمایندگی از سوی شما در گمرکات کشور حضور یافته و بر اساس عرف و قانون کالای شما را به گمرک معرفی نموده و کلیه هزینه های گمرکی را بر اساس فیش های معتبر بانکی جهت پرداخت به شما معرفی می نماید.در این روش، بازرگانی افراسیابی تنها بابت هزینه دستمزد ترخیص از شما مبلغ توافق شده خود را دریافت می نماید

قطعی: در این روش کلیه هزینه های ترخیص قبلا و بصورت قطعی محاسبه گشته و یکجا از شما دریافت می گردد.در این حالت مسئولیت کم و زیاد شدن هزینه ها بر عهده بازرگانی جلیل پور بوده و صاحب کالا تنها مبلغی را که توافق گردیده است را پرداخت خواهد نمود

همچنین انتخاب گمرک و نحوه حمل کالا بصورت زمینی و یا دریایی و هوایی،در محاسبه و اعلام هزینه ها تاثیرگذار بوده و با توجه به اینکه ارزش محاسباتی گمرک در دریافت هزینه ها ( costs ) براساس قیمت (قیمت کالا + مبلغ کرایه حمل+ هزینه بیمه) می باشد،لذا در اعلام قیمت قطعی ترخیص کالا،دخالت دارد

Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
۲ Comments

Post A Comment